Concerts

Contraorquestra de pel·lícula

Dissabte, 22 de desembre a les 20:30h
Orquestra Simfònica de l’Escola Contrapunt

Francesc Minguella, director

Comprar Entrades

El 2018 neix al Baix Penedès, amb el guiatge de l’Escola de Música Contrapunt, una iniciativa agosarada: crear una orquestra simfònica i intergeneracional que permeti als músics de la comarca gaudir del plaer de tocar en una gran formació instrumental. Encara que només té un any de vida, en aquesta ocasió la ContraOrquestra, sota la direcció de Francesc Minguella, ja oferirà el seu tradicional concert de Nadal “ContraOrquestra de pel·lícula”, en què repassaran algunes de les bandes sonores més conegudes de la història del cinema. Un concert amè i espectacular a parts iguals, que transportarà l’espectador a algunes de les escenes cinematogràfiques més famoses.

 

Dia: Dissabte 22 de desembre
Hora: 20.30 h
Entrada: 6 euros
Entrada amb descompte: 4 euros