Notícies

Vine a fer pinya al castell musical de Schubert!

La programació del Temporada tardor seguirà diumenge a l’Auditori Pau Casals , amb un espectacle de caràcter familiar, pensat perquè grans i petits gaudeixin de la música en la seva vessant més pedagògica.
Comprar Entrades

En aquest concert familiar, David Puertas, acompanyat pel quartet de l’orquestra Camerata XXI , ens explica qui era Schubert, les baralles que va tenir amb el seu pare perquè no volia que el nen fos músic, els concerts que Franz feia a casa dels seus amics…
Justament a l’època en què Schubert va viure a Viena, aquí a Catalunya començàvem a aixecar torres humanes. Mentre ell componia trios, quartets, cançons i simfonies, nosaltres muntàvem pilars de quatre i intentàvem castells de sis pisos.
Aquest ha estat un espectacle creat per l’orquestra reusenca creada en el marc del Teatre Bartrina, seu de la Fundació Camerata XXI, i estrenada el 18 de març d’aquest mateix any. L’espectacle ha estat concebut per fer arribar la música de Franz Schubert a tota la família. Títols com “La truita” o “La mort i la donzella” fan apropar aquesta música al públic més familiar. L’objectiu és poder escoltar la música de Schubert de ben aprop, dalt de l’escenari, a través d’un quartet format per dos violins, una viola i un violoncel, que basteixen un espectacular castell musical, amb obres de l’autor vienès. Envoltat de la música de Schubert per a instruments de corda, els arcs del quartet s’uneixen al guió del divulgador musical David Puertas per apropar al públic familiar la música que va escriure Schubert a Viena, la capital musical del món.

Vine a fer pinya, que segur que, en acabar el castell, demanarem un pis més!

Intèrprets:
David Puertas, narrador
Josep M. Ferrando, violí
Xavier Blanc, violí
Albert Carbonell, viola
Jaume Fraga, violoncel

 

QUARTET DE SCHUBERT AMB FOLRE I MANILLES
Dia: Diumenge, 2 de desembre
Lloc: Auditori Pau Casals
Hora: 12 h
Edat recomanada: a partir de 3 anys
Preu: 6 €
Preu amb descompte: 4 €
Gratuït per als menors de 3 anys