Temporada

Tututs! – Cobla Bisbal Jove

Diumenge, 7 d’abril a les 12h
Tututs! – Cobla Bisbal Jove


Comprar EntradesPreu: 6 euros
Gratuït per als menors de 3 anys

Tututs! us convida a descobrir les mil i una històries que s’amaguen darrere d’una cobla. En una aventura per a nens i nenes de 0 a 99 anys, amb grans dosis d’humor i amb la participació del públic, la Cobla Bisbal Jove i l’actor David Planas apropen els espectadors als instruments de la cobla. Conjuntament, interpreten un repertori ben variat que ben segur sorprendrà i farà aixecar més d’un de la butaca. Heu de pensar que amb una cobla es pot tocar gairebé de tot: cançons infantils, jazz, rock, música tradicional… Us hi apunteu?

 

Intèrprets
Marta León, flabiol i tamborí
Adrià Sánchez i Arnau Planas, tible
Àlex Vila i Josep Bofill, tenora
Berta Gala i Pablo Fernández, trompeta
Pau Feixas, trombó i caixa
Lluís Pons, fiscorn
Joni Ripoll, fiscorn i trombó
Joan Serinyà, contrabaix i dj
Xavi Molina, director musical
David Planas, actor