Amics de l’Auditori Pau Casals

Fes-te amic de l’Auditori Pau Casals i gaudeix de tots els avantatges.

Ara pots fer-te amic de l’Auditori i ser el primer en rebre tota la informació sobre la programació i l’activitat musical. Si t’interessa estar més a prop de nosaltres només cal que ens donis les teves dades i t’informarem per correu electrònic de tot el que passa a l’Auditori.

Introdueix les teves dades i fes-te amic de l'Auditori Pau Casals

Nom*

Cognoms*

Correu electrònic*

Adreça*

Codi Postal*

Població*

Provincia*

Pais*

Telèfon de contacte*

Sexe

Data de naixement
/ /

Tipus de música que m'agrada

 

Comentaris

* Els camps marcats amb un asterisc son obligatoris

 

 Accepto les condicions.

“L’informen que, d’acord amb la Llei Orgànica de Protecció de Dades Personals 15/1999, les seves dades seran incorporades a un fitxer, propietat del PATRONAT MUNICIPAL PAU CASALS i dipositat a les nostres instal·lacions de l’Avinguda Palfuriana, 52- Sant Salvador, 43880 EL VENDRELL. Les seves dades es faran servir per tal de poder informar-lo de les nostres activitats i novetats a mes de gestionar les relacions públiques. En el cas que durant el servei, vostè desitgi, accedir, rectificar o cancel·lar les seves dades personals, li preguem que ens ho faci saber.
Per la seva tranquil·litat, PATRONAT MUNICIPAL PAU CASALS ha pres totes les mesures previstes en l’esmentada llei per garantir la confidencialitat i seguretat de les seves dades.”