General

Yehudi Menuhin School Orchestra

Divendres, 26 d’octubre a les 20:30h
Yehudi Menuhin School Orchestra.

Comprar Entrades
La Yehudi Menuhin School sempre ha tingut una orquestra de corda emergent. Yehudi Menuhin considerava que l’orquestra era una part vital de l’educació musical que s’ofereix als joves músics excepcionalment dotats, i ell mateix dirigia sovint el conjunt. De fet, va fer la seva última actuació amb l’orquestra a París, a la UNESCO, setmanes abans de la seva mort.
L’Orquestra ofereix concerts regularment en el Festival Menuhin de Gstaad, Suïssa, i en diversos festivals al Regne Unit i a Europa, com ara el Concurs Internacional de Violí Yehudi Menuhin, Thaxted, Banstead, Gower i Reims. Actualment està dirigida pel director de l’Escola de Música, Òscar Colomina i Bosch.

 

Dia: Divendres 26 d’octubre
Hora: 20.30 h
Entrada: 10 euros
Entrada amb descompte: 7 euros