Jazz a l'Auditori

Los Saxofonistas Salvajes

Dissabte, 20 d’abril a les 20:30h
Los Saxofonistas Salvajes


Comprar EntradesPreu: 15 euros

Aquest projecte sorgeix de la trobada entre Dani Nel·lo i els anomenats “Saxofonistes Salvatges“, creadors d’un llenguatge musical a través del saxo que va marcar la història de la música del segle XX. Nel·lo recull la veu dels saxofonistes que van iniciar i continuar aquest llenguatge visceral i salvatge. En la gira d’aquest nou álbum, versiona temes d’alguns dels seus herois musicals, com ara Arnett Cobb, Noble Watts o Red Prysock. Tant els més coneguts com els més anònims, tant en separat com en conjunt, aquests saxofonistes varen conformar un fenomen únic i insòlit.

Intèrprets
Dani Nel·lo, saxo tenor
Pere Miró, saxo baríton
Dani Baraldés, guitarra
Héctor Martín, guitarra
Anton Jarl, bateria
Matías Míguez, baix
Albert Sabater, percussió