Temporada

Clara Peya – Estòmac

Dissabte, 15 de febrer a les 20.30 h

CLARA PEYA – ESTÒMAC

Preu: 17 €

Comprar Entrades

La pianista i compositora, Clara Peya, una de les creadores més originals i úniques dels darrers temps en l’escena musical del país, presenta el seu nou treball discogràfic Estómac. Un viatge musical i visceral a la recerca de l’amor en la seva essència més bàsica en el qual combina els sons del jazz, el rap, el pop i l’electrònica, per continuar amb un manifest feminista on busca desconstruir la idea de l’amor romàntic, iniciat amb el seu anterior disc Oceanes.

És energia i sentiment en estat pur, sense deixar de banda el crit i el compromís amb la llibertat. Una personalitat artística contagiosa i torrencial que en directe es despulla, es transforma i s’escampa per tot l’escenari i més enllà. Tretze cançons per construir ponts entre el cor i les entranyes.

 

Intèrprets
Clara Peya, piano
Magalí Sare, veu
Vic Moliner, baix elèctric
Andreu Moreno, bateria
Dídak Fernández, bateria i electrònica