Jazz a l'Auditori

Chicuelo-Marco Mezquida – No hay dos sin tres

Dissabte 25 d’abril a les 20:30h
CHICUELO & MEZQUIDA – NO HAY DOS SIN TRES

Preu: 17 €

De nou, Chicuelo i Mezquida, Mezquida i Chicuelo, amb la inestimable percussió de Paco de Mode, proclamen el seu amor a la música, expressen la seva mútua admiració, dialoguen en llibertat i fugen d’etiquetes, prejudicis i compromisos. Un nou disc, que inclou vuit nous diàlegs entre la guitarra flamenca i el piano, el títol de l’àlbum és un homenatge a Paco de Mode i també una manera de subratllar la bona i profunda connexió musical i personal entre els dos músics, i una declaració d’intencions: alhora que publiquen el seu segon àlbum, ens anuncien que n’hi haurà un tercer. No hay dos sin tres és un disc intens, sofisticat, en què conviuen bulerías, un tanguillo contemporani, una peça a ritme de zapateado, alguna composició amb aromes brasilers i també una balada onírica.

 

Intèrprets
Marco Mezquida, piano
Juan Gómez ‘Chicuelo, guitarra flamenca
Paco de Mode, percussió