Concerts

Conservatori de Música de la Diputació a Tarragona

Diumenge 9 de febrer a les 12h

CONSERVATORI DE MÚSICA DE LA DIPUTACIÓ A TARRAGONA

Entrada Gratuïta

El Conservatori de Música de la Diputació a Tarragona oferirà un concert amb l’Orquestra Simfònica del Conservatori dirigida per Martí Ferrer i amb l’actuació dels i de les solites Luna Sousa,flauta; Pau Fernández Cester, violoncel i Pau Benlloch Arnau, piano. Intepretaran obres de J.Haydn i W.A.Mozart .

També comptarem amb l’actuació del Grup de percussions del Conservatori dirigit per Francesc Vidagany i que interpretaran obres de Kevin Tuck, Michael Jansen, R. Djawaldi (Arr: F. Carceller) i Rafael Hernández (Arr: Phil Faini).

Finalment, el darrer grup del Conservatori de Música de la Diputació a Tarragona serà el de guitarres dirigits per Albino Tena i amb l’interpretació d’obres de Lou Warde, Isaac Albéniz i Jeremy Sparks.