Concerts

Conservatori de Música de Vila-seca

Diumenge 1 de març a les 12h.
CONSERVATORI DE MÚSICA DE VILA-SECA
Solistes, Agrupacions de Música de Cambra i Orquestra Händel del Conservatori de Vila-seca Entrada Gratuïta

El Conservatori de Vila-seca, amb més de 40 anys de trajectòria, té una forta i consolidada tradició en l’ensenyament musical, tant individual com col·lectiu, a les comarques tarragonines. L’ensenyament individual és reflexa en el gran nombre d’alumnes que després d’acabar el Grau Professional segueixen els seus estudis Superiors de música per anar cap a la professionalització. L’altre gran eix és, sens dubte, l’ensenyament col·lectiu reflex del qual són la música de cambra i les nombroses formacions instrumentals i vocals que integren el seu currículum educatiu. En aquest concert, el Conservatori de Vila-seca, ens proposa una selecció representativa d’alumnes avançats de Grau Professional, agrupacions de música de cambra i formacions instrumentals amb l’Orquestra Händel com a màxim exponent”