General

Privat: Es suspèn la programació Temporada gener-juny 2020

Atenent les recomanacions rebudes per part de la Generalitat de Catalunya per evitar al màxim les aglomeracions i promoure la prevenció de contagis del coronavirus (COVID-19), l’Ajuntament del Vendrell ha decidit suspendre tota la programació del Temporada gener-juny de 2020. La informació s’anirà actualitzant en funció de l’evolució i de la nova informació que es vagi disposant, i de les noves directrius dels òrgans competents.

 

A totes aquelles persones que tinguin entrades pels espectacles porgramats per aquests dies, se’ls farà la devolució corresponent: les entrades comprades on-line, la devolució serà automàtica, i en cas d’haver-les comprat presencialment, s’haurà d’enviar un correu electrònic a hola@temporada.cat o trucar al telèfon 977 68 34 68, indicant nom i cognom de la persona que ha fet la compra, nom de l’espectacle, número d’entrades amb fila i seient, i indicar un número de compte bancari on fer la transferència del retorn de l’import corresponent.
Moltes gràcies per la vostra comprensió.
TOT ANIRÀ BÉ!