L’espai

L’Auditori Pau Casals és situat al barri marítim de Sant Salvador, davant per davant de la Casa Museu Pau Casals. És d’una estructura moderna i àgil, pensada per a la funció bàsica que havia de complir, la de sala de concerts.

Cal destacar també la disposició i l’ornament de la il·luminació de la sala, i els vitralls del fons de l’escenari, obra del pintor Vila Grau i fets pel vidrier Granell.

La sala d’audicions té una capacitat per a quatre-centes persones i compta amb instal·lació d’aire condicionat i calefacció. El vestíbul és utilitzat per fer exposicions i recepcions i l’equipament té àmplies dependències annexes que, a més de donar-li possibilitats de múltiples serveis, atorguen una gran versatilitat de funcions a l’Auditori.

És un equipament al servei de la música en particular, i de la cultura en general. Així, doncs, pot ser utilitzat per assajar i gravar, per fer estades de formació i presentacions d’intèrprets i de gravacions.

Lloguer de l’espai

L’Auditori Pau Casals del Vendrell posa la seva sala a disposició per poder-hi realitzar diversos actes culturals, empresarials i socials.

L’Auditori Pau Casals ofereix la possibilitat de facilitar serveis complementaris (venda d’entrades, personal de sala, acomodadors, tècnics, personal de seguretat, visites guiades o qualsevol altre servei que es necessiti per al bon funcionament de l’activitat).

Si desitgeu llogar l’espai, podeu demanar més informació al telèfon 977 68 34 68 o al correu electrònic info@auditoripaucasals.cat.

Auditori
Autor de les fotografies: Luís Fernando Martín

Visita virtual

Auditori Pau Casals
Tradueix