Berg Orchestra de Praga
Peter Breiner, director

The Beatles Go Baroque

Concerto grosso op. 6 núm. 9 – G.F. Haendel (1685-1759)
Beatles Concerto grosso núm 1 a l’estil de Haendel
She loves you, Lady Madonna, Fool on the Hill, Honey Pie, Penny Lane – The Beatles
Ària de la Suite núm. 3 en Re Major – J.S. Bach (1685-1750)
Beatles Concerto grosso núm 2 a l’estil de Bach
The Long and Winding Road. Overture
Eight Days a Week. Rondeau
She´s Leaving Home. Sarabande
We Can Work It Out. Bourrée
Hey Jude. Polonaise
Yellow Submarine. Badinerie
Simfonia per a cordes en Sol major – A. Vivaldi (1678-1741)
Beatles Concerto grosso núm. 3 a l’estil de Vivaldi
A Hard Day´s Night, Girl, And I Love Her, Paperback Writer, Help

Entrada: 20 €

agost 19 @ 22:30
22:30 — 23:30 (1h)

T'ha agradat? Comparteix-ho!

Auditori Pau Casals