Concert d’orgue
Duo Tubox

Antonio Casanova, saxofon
Rubén Díaz, orgue

Una època dóna pas a l’altra, es conjuga l’antic i el modern, el vell i el nou. El programa d’aquest concert ens ofereix aquesta conjunció d’estils i d’èpoques. La fusió de dos instruments aparentment diferents, ja sigui per cronologia o estil.

L’orgue, compost per tubs de diferents formes i famílies (flautes, mixtures, llengüetes,…) i el saxofon, un únic tub.

D’aquest unió sorgeix una nova lectura d’un repertori exclusiu per a aquesta agrupació així com l’adaptació d’obres per aquests dos instruments.

El repertori seleccionat ens apropa a la música per a orgue ibèric en dos de les seves personalitats més notòries: Antonio de Cabezón (1510-1566) i Juan Bautista Cabanilles (1644-1712), representants de les escoles castellanes i valenciana. Francesco Geminiani (1687-1762) i Johann Sebastian Bach (1685-1750) són el referent italià i alemany de la música del barroc. En aquesta línia d’unió entre el nou i el modern apareix Heitor Villa-lobos (1887-1959) i Denis Bédard (1950).

En la història de la música camina cap a endavant seguint els passos dels quals ens van precedir i mirant enrere per valorar el camí recorregut que ens serveix com a estímul per fer de l’antic sempre alguna cosa nova.

Entrada: 6€

La venda d’entrades es farà a la mateixa església abans de començar el concert.

maig 13 @ 21:00
21:00 — 22:00 (1h)

Església Parroquial del Vendrell

T'ha agradat? Comparteix-ho!

Auditori Pau Casals
Tradueix