Concert familiar – Brossa Quartet de Corda
“FARISTOLITIS”

Entrada: 15 €

Entrada infantil: 5 €

Brossa Quartet de corda
Aleix Puig i Pere Bartolomé, violins
Imma Lluch, viola
Quico Pugès, violoncel

Jordi Bertran, titellaire

Brossa Quartet de corda. Es forma el gener del 2004 en el si de la formació Orquestra de Cambra Terrassa 48 amb la vocació de conrear repertori allunyat dels escenaris habitualsde la música clàssica i de cercar afinitats amb tota mena d’estils musicals.
De Joan Brossa n’extreuen, a més del nom, la voluntat d’imaginació i l’ideal d’unitat del fenomen artístic. Per sobre de construir fronteres entre etiquetes musicals, el quartet pretén trobar espais comuns i diàleg entre músiques de tots els estils (música clàssica, contemporània, electrònica, folk, pop, d’autor, etc…). Les seves propostes sovint es recolzen també amb col•laboracions d’artistes diversos, provinents d’altres disciplines com el teatre, la dansa, la literatura, l´escultura, la poesia o la imatge.
Des de la seva formació, han realitzat concerts arreu del país presentant els seu particular repertori, les seves accions musicals o col•laborant amb artistas d’àmbits ben diversos, com Bandaèria de Xavier Maristany, Gregori Ferrer, Roger Mas, Mishima, Amics de les Arts, Sílvia Pérez, Astrud, Standstill, Maria Coma, Coetus entre d’altres. Ha participat en festivals com el Festival Internacional de Música de Torroella de Montgrí, el Festival Internacional de la Portaferrada, la Fira d’Arrel Tradicional de Manresa, el Festival Grec de Barcelona i Festival del Mil•leni entre molts d’altres. Ha enregistrat per ràdio, cinema i com a col•laboració de projectes discogràfi cs de tota mena. El Brossa Quartet de corda ha estat guardonat amb el Premi Altaveu 2011. Actualment, el Brossa Quartet de corda ha creat el seu nou disc “Retaule d’Avars” (Columna Música 2012).

El Brossa Quartet de corda, un quartet de corda ganes de tenir sempre noves experiències, coincideix dalt de l’escenari amb l’univers poètic i sensible del reconegut titellaire Jordi Bertran. El diàleg entre titelles i instruments de corda generarà escenes imprevistes, personatges estrafolaris, instants evocadors i estones d’embadalida diversió per a tots els públics. “Faristolitis” no serà només la inflamació dels faristols, ja tips de no ser mai protagonistes dels concerts. “Faristolitis” no serà només poesia visual inundada de música seleccionada, creada i interpretada pel Brossa Quartet de corda. “Faristolitis” serà sobretot voler comunicar-se i dialogar amb el públic més despert i inquiet de tots, el dels més joves.

agost 3 @ 20:00
20:00 — 21:00 (1h)

T'ha agradat? Comparteix-ho!

Auditori Pau Casals
Tradueix