Concert inaugural
AMIT PELED, violoncel
DANIEL DEL PINO, piano

Entrada: 20 €

 

AMIT PELED, violoncel.lista

Des dels EE.UU. d’Amèrica a Europa, Orient Mig i Asia, el violoncel.lista israelí Amit Peled, és reconegut com un dels instrumentistes més emocionants a l’escenari concertístic d’avui en dia. Es presenta com un ferm defensor de trencar les fronteres entre els artistes i el públic, tractant de promoure i de compartir la música clàssica amb un públic ben ampli.
Durant la temporada 2012/13 Amit Peled va tenir l’honor de rebre el famós violoncel Goffriller que va pertànyer a Pau Casals. L’instrument li va ser entregat personalment per la vídua del Mestre, la Sra. Marta Casals Istomin. Per altra cantó, Peled enregistrarà el seu quart Cd pel segell Centaur amb aquest valuós instrument.
Amit Peled ha actuat com a solista amb nombroses orquestres, així com en les principals sales de concerts d’arreu del món: Nova York, París, Londres, Berlín, i a Tel Aviv.

DANIEL DEL PINO, piano

Daniel del Pino es presenta com un dels pianistes de més rellevància internacional. La seva activitat concertística l’ha portat pels cinc continents, i també ha actuat a les sales de més prestigi d’arreu d’Europa.La seva interpretació de la música espanyola i de la música de Chopin ha estat sovint elogiada i reconeguda, havent rebut, entre altres, el Premio Extraordinario Fundación Guerrero, el 1995. Va nèixer a Beirut, Liban, l’any 1972.

Programa de concert

– Suite per a violoncel sol núm. 1, en Sol Major, BWV 1007
J.S.BACH (1685-1750)

– Kaddish per a violoncel i cordes (versió per a violoncel i piano)
M. KOPYTMAN (1929-2011)

Five Folk Pieces for cello and piano
S. TSINTSADZE (1925-1992)

– Sonata per a violoncel i piano, en Sol menor, Op. 19
S. RACHMANINOV (1873-1943)

juliol 12 @ 22:00
22:00 — 23:00 (1h)

T'ha agradat? Comparteix-ho!

Auditori Pau Casals
Tradueix