Denver Young Artists Orchestra
CONCERT EXTRAORDINARI

DENVER YOUNG ARTISTS ORCHESTRA

La Denver Young Artitst Orchestra s’ha convertit en una de les orquestres juvenils líders als Estats Units, promovent el creixement de joves artistes durant els últims 30 anys. La seva missió és realitzar els programes orquestrals més sofisticats, inspirar i educar als joves músics, de entre 8 i 23 anys, a través de representacions de grans obres musicals, oferint valioses oportunitats culturals per la comunitat.

La Denver Young Artists Orchestra está formada por cinc orquestres: DYAO, dues Orquestres de Conservatori (Conservatory Orchestras), i dos conjunts de corda (String Ensembles). Els conjunts están compostos por aproximadamente 250 músics representants de 90 escoles de la regió.

Programa

* Romeo & Juliet: Overture – P.I. Tchaikovsky
* Concierto para Violín en Mi menor – F.Mendelssohn
* Sinfonía No. 2 – J.Brahms

Entrada: 18 €

Wes Kenney, director

És professor titular de música a la Colorado State University i treballa como a Director musical per The Fort Collins Symphony i Opera Fort Collins.

És director de Orquestres i ensenya direcció a la Colorado State University a Fort Collins , així com ha estat el director musical per a la Fort Collins Symphony durant 10 anys, a la vegada que fa de director des del 2004 a Opera Fort Collins. Amb anterioritat va ser director associat per la Virginia Symphony a Norfolk (Virginia), director de l’orquestra de College of William and Mary i a la San Francisco State University. A més a més, va passar 7 anys com a director musical per the Oakland Youth Symphony en Oakland (California) portant el conjunt per Europa i Xina.

juny 19 @ 22:00
22:00 — 23:00 (1h)

T'ha agradat? Comparteix-ho!

Auditori Pau Casals
Tradueix