Ignasi Terraza
“Sol-IT”

IGNASI TERRAZA, piano

 

Entrada: 10 €

Primer premi del Concurs Jacksonville International Jazz Piano Competition dels EEUU al 2009.

Nominat als premis Enderock 2013 en la categoria de millor disc de l’any

“Amb el rerefons del recent premi The American Jazz Piano Competition 2009 obtingut als Estats Units, Ignasi Terraza es presenta en solitari en un arriscat recital de piano sol on ens mostra que en aquest format el podem sentir més lliure i desenvolupant plenament la seva imaginació, capacitat d’expressió i força rítmica combinades.
Ignasi Terraza té un estil molt consolidat, d’un contingut suficientment vàlid per si mateix, amb entitat pròpia, una de les constants que ha mantingut durant gran part de la seva carrera professional. Te el sentit d’assumpció de risc per optar amb extraordinària coherència afrontant camins originals en lloc de les vies més clàssiques ja experimentades i més garantides.

D’alguna forma, la carrera d’Ignasi Terraza segueix una lí¬nia de tendències vitals i artí¬stiques clarament progressives de les quals, sortosament, ens en veurem tots beneficiats. És capaç d’oferir-nos, amb la seva desimboltura rí¬tmica i riquesa de sonoritats, un munt de subtileses farcides d’una sensibilitat inversemblant, n’estic convençut.” Jaume Joan Magriñà, Diari de Tarragona

abril 20 @ 22:00
22:00 — 23:00 (1h)

T'ha agradat? Comparteix-ho!

Auditori Pau Casals
Tradueix