La màgia del trio
Gabriele Carcano, piano
Liza Ferschtman, violí
Ivan Karizna, violoncel

El trio és una de les formes musicals més difícils. És un delicat equilibri on cadascú ha d’escoltar els altres i trobar el seu lloc. Aquesta mateixa dificultat, unida a la fabulosa riquesa del repertori dels trios, agradava molt a Casals. Va formar un conjunt llegendari amb Cortot i Thibaud, i després va gaudir molt tocant en trios amb Istomin, Horszowski, Schneider, Stern o Oïstrakh, a Prada de Conflent i a Puerto Rico.

Liza Ferschtman va practicar aquest art des de ben jove. El seu pare era violoncel·lista i la seva mare pianista, així que van fer que la seva filla estudiés violí a fi que pogués interpretar en trios. Per a aquest concert tocarà tres obres romàntiques d’atmosferes molt diferents amb dos músics que coneix prou bé. El pianista Gabriele Carcano és el més prometedor dels pianistes italians actuals i les seves sonates completes de Beethoven a Berlín, Londres i Milà han tingut un gran ressò internacional. El violoncel·lista Ivan Karizna és un talent excepcional, que acaba de tenir el gran honor que un mecenes li hagi confiat el violoncel de Paul Tortelier.

F. Mendelssohn: Sonata per a violoncel i piano núm. 2 en Re major op. 58
C. Franck: Sonata per a violí i piano en La major                                                                                             J. Brahms: Trio per a piano, violí i violoncel núm. 3 en Do menor op. 101

Dia: Dissabte 9 de juliol

Hora: 20 h

Preu:  25 € / Preu amb descompte: 20 €

 

juliol 9 @ 20:00
20:00 — 21:30 (1h 30′)

Compra entrades

T'ha agradat? Comparteix-ho!

Auditori Pau Casals
Tradueix