Koko-Jean & The Tonics
Koko-Jean & The Tonics s’han tornat a reunir per fer néixer la seva primera criatura musical en forma d’un EP, batejat amb el nom de Hairwhip. Aquest treball té com a únic objectiu mostrar alguns dels èxits creats pel grup que fins ara han fet saltar i cridar els fans als seus concerts.

El primer que es nota en la seva nova aventura és un enfocament més espontani de les cançons, tot i mantenint la cruesa de la música negra que tant agrada. És soul? Rhythm and blues? Rock’n’roll? Ho és tot! Koko-Jean & The Tonics s’han desempallegat de les etiquetes musicals amb les quals s’intenten encasellar els grups, per fer cantar i fer moure el cul al públic.

El so és fresc, excitant i definit per una química musical indubtable amb els seus nous companys, uns músics capaços de brillar per ells mateixos. Però els secrets amagats als ritmes d’aquest EP us esperen a vosaltres, els oients, perquè els descobriu.

Res d’espòilers, doncs. Ha arribat el moment de deixar de llegir, de posar el seu nou EP, d’apujar el volum i de demostrar de què sou capaços ballant al ritme de Hairwhip.

Intèrprets:

Koko-Jean Davis, veu

Anton Jarl, bateria

Victor Puertas, hammond

Dani “Patillas” Baraldés, guitarra

Preu: 17 euros
Preu amb descompte: 13 euros

 

maig 15 @ 20:00
20:00 — 21:30 (1h 30′)

Compra entrades

T'ha agradat? Comparteix-ho!

Auditori Pau Casals
Tradueix