Maraca Soul
The Gramophone All Stars Big Band

MARACA SOUL

Després de l’aclamat “Jazzmaica”, que els va permetre fer 60 concerts arreu del país i fins i tot es va publicar al Japó, The Gramophone Allstars Big Band torna amb nou disc, aquesta vegada obrint el ventall rítmic amb la mirada posada sobre altres illes del Carib. “Maraca Soul” afegeix nous colors com el boogaloo o el latin a la fórmula magistral de la banda: transformar perles de la música negra a través del contratemps jamaicà i d’uns voluptuosos arranjaments per a big band.

En el repertori del nou disc hi trobem temes de procedències diverses, des de veritables clàssics fins a perles encara massa desconegudes. De Stevie Wonder a Harry Belafonte, de Ray Barretto als Slackers, dels Skatalites a Nina Simone.

De Detroit a Kingston passant per Nova Orleans i el Spanish Harlem. Boogaloo, ska vintage, funk, calypso… Filtrant sempre aquests gèneres a través del peculiar prisma de la big band, amb prodigiosos arranjaments de tall jazzístic. I com sempre, aportant nous temes propis com el que signa en aquest cas Lluc Casares, “Tommy’s spaceship”.

Genís Bou lidera aquest projecte on conflueixen alguns dels músics més rellevants de la nova escena jazz del país (entre ells Lluc Casares, Pep Garau, Vic Moliner…) amb la veu de Judit Neddermann i els cors de Kathy i Yolanda Sey.

FORMACIÓ

Judit Neddermann, Kathy Sey i Yolanda Sey veu, Genís Bou i Pau Vidal saxo tenor i flauta, Lluc Casares saxo alt i soprano, Pere Miró saxo baríton, Pep Garau, Andrés Tosti i Pep Tarradas trompeta i flugelhorn, Albert Costa i Sidru Palmada trombó, Adrià Plana guitarra, Eloi Escudé piano i teclats, Vic Moliner baix i contrabaix, Aleix Bou bateria, Xoan Sánchez percussió.

Entrada: 15 €

novembre 11 @ 20:30
20:30 — 21:30 (1h)

T'ha agradat? Comparteix-ho!

Auditori Pau Casals
Tradueix