Mónica Green 30 anys & The Project Soul
Preu: 17 €

Després de 30 anys residint a Catalunya, Mónica Green presenta el seu nou espectacle, “Project Soul”, una recopilació de temes de Soul, Blues, i R&B, dels principals èxits de la música negra dels seixanta, setanta i vuitanta que han passat a la història i que formen part de la seva vida.

Des dels seus inicis, Mónica Green ha estat present en nombrosos escenaris i mitjans de comunicació internacionals. De gira per Espanya, sent membre del grup femení amb més repercussió internacional “El show The Supremes”, va conèixer Barcelona lloc del que es va enamorar i en el qual viu des de llavors. Aquí va trobar una atracció especial pel nostre país i el va escollir per començar en solitari. El seu primer LP com a solista va veure la llum el 1988 sota el nom de SoulShoes i, posteriorment, va iniciar una llarga trajectòria amb diferents discos publicats.

Amb una posada en escena espectacular, la banda transmet al públic tota l’energia del seu directe, formant la millor banda de música negra del país.
Després de 30 anys residint a Catalunya, Mónica Green presenta
el seu nou espectacle, “Project Soul”, una recopilació de temes.

Intèrprets
Mònica Green, veu
Marc Sort, saxo
Javi Mur, guitarra elèctrica
Isaac Coll, baix elèctric
Pere Foved, bateria
Fredy Wort, teclat

febrer 1 @ 20:30
20:30 — 21:30 (1h)

Compra les entrades

T'ha agradat? Comparteix-ho!

Auditori Pau Casals
Tradueix