Monique Makon & Original Jazz Orquestra
La veu potent de Monique Makon s’uneix a l’Original Jazz Orquestra Taller de Músics per crear Back to Amy, el primer tribut a Amy Winehouse amb una big band a Espanya. Junts l’homenatjaran a través d’un repertori de 12 dels temes més coneguts de la cantant britànica.

El 2019 sorgeix aquesta nova connexió entre la big band i Cabal Musical, el projecte d’innovació social del Taller de Músics, amb la voluntat de vestir a gran escala la veu de Monique Makon, una de les joves talents més prometedores de l’escena de música negra, i que es mou amb comoditat per gèneres com el jazz, el soul i el rhythm-and-blues.

L’Original Jazz Orquestra és la formació més representativa del Taller de Músics, actualment dirigida pel trompetista David Pastor. Amb més de vint anys de trajectòria, una de les seves raons ha estat connectar el jazz amb altres gèneres, convertint-se així en l’interlocutor ideal d’aquell diàleg tantes vegades buscat pel creador. Gràcies a la tasca feta al llarg dels anys, l’OJO té una identitat pròpia i s’ha convertit en una de les orquestres més sol·licitades per artistes i programadors.

Drop Collective fusiona la música jamaicana i el jazz a través d’un repertori d’arranjaments originals. El seu directe és vibrant i festiu, on hi sonen els temes del disc, altres de nous i inèdits, i arranjaments exclusius de l’actuació en viu, tot incorporant temes mítics de l’estil.

Come Shine (Brixton Records, 2021) és el nou àlbum del col·lectiu que es consolida amb 6 anys als escenaris.

Intèrprets:
Roser Monforte i Roger Martínez, saxo alt
Nil Mujal i Víctor Verge, saxo tenor
Paula Carrillo, saxo baríton
Jordi Fontanillas, Jaume Torné, Leonardo Torres i Armand Noguera, trompeta
Vicent Pérez, Eva Garín, Eduard Prats i Pere Alcon, trombó
Pau Mainé, guitarra
Jan Marsal, baix
Alex Badia, piano
Sergi Torrents, bateria
Monique Makon, veu
Mario Roldán, direcció i arranjaments

Dia: Dissabte 1 d’octubre

Hora: 20 h

Preu:  20 € / Preu amb descompte: 15 €

 

octubre 1 @ 20:00
20:00 — 21:30 (1h 30′)

Compra entrades

T'ha agradat? Comparteix-ho!

Auditori Pau Casals
Tradueix