Orquestra Da Camera
ORQUESTRA DA CAMERA
ALEXANDER JANICZEK, concertino
VARVARA , piano

Entrada: 25 €

ORQUESTRA DA CAMERA

L ’Orquestra Da Camera va ser fundada l’any 2013 i va donar el seu primer concert al Palau de la Música Catalana en commemoració del 30è aniversari de la Temporada Ibercamera. La premsa d’aquell dia va dir: “ha nascut una bona orquestra”, “El públic del Palau va aclamar dempeus el concert” “un exemple dels musics extraordinaris que poden néixer al nostre país”.
L’Orquestra Da Camera rep el nom en homenatge a l’Associació Musica da Camera, fundada en 1913 i que dirigida artísticament per Pau Casals, va crear una potent tradició filharmònica que va situar Catalunya al centre de l’activitat musical internacional, tot convidant intèrprets de la talla de Stravinsky, Falla, Prokofiev, Rubistein o Strauss.
L’Orquestra Da Camera està formada per membres del Quartet Casals, Quartet Gerhard, Quartet Quiroga i joves musics del nostre país que col•laboren habitualment amb les millors orquestres internacionals com son la Mahler Chamber Orchestra, Les Arts Florissants, l’Orquestra de Radio Frankfurt, la Lucerne Festival Orchestra, l’Orquestra Simfònica de Bamberg, o L’Acadèmia de la Filarmónica de Berlin, entre d’altres. Tots ells, joves que tenen en comú el seu gran talent i una rica, brillant i contrastada trajectòria professional. Una generació de musics que ha assolit una excel·lència artística que ens prestigia a tots.

Programa de concert

Concert de Brandenburg núm. 3, en Sol major, BWV 1048
J.S. BACH (1685-1750)

Concert per a piano núm.1, en re menor, BWV 1052
J.S. BACH

Serenata per a cordes, en do major, op. 48
P.I. TXAIKOVSKI (1840-1893)

agost 5 @ 22:00
22:00 — 23:00 (1h)

T'ha agradat? Comparteix-ho!

Auditori Pau Casals
Tradueix