Pau Casals en imatges
Projecció a la Plaça del Tívoli
Entrada gratuïta

El Festival Pau Casals tracta de fer reviure Casals a la seva vila natal gràcies a una selecció de pel·lícules fetes al llarg dels trenta darrers anys de la seva vida. La Fundació Casals s’ha dedicat a aplegar tots els documents audiovisuals de Casals, restaurar-los i conservar-los: concerts, assaigs, reportatges, semblances, entrevistes, màster classes, testimonis…
Enguany es faran novament dues sessions a l’aire lliure, a la plaça Tívoli, just davant de l’Escola de Música, un espai públic magnífic per fer projeccions en una gran pantalla i amb so d’alta qualitat. Cada programa té una durada aproximada de 55 minuts i consta d’extractes de grans obres dirigides o interpretades per Pau Casals i breus fragments d’entrevistes o assaigs. Tots aquests documents són inèdits!
Aquestes vetllades es van enriquir l’any passat amb una primera part de música en viu que va tenir un gran èxit. Per iniciar el festival, rebrem dos dels més importants solistes del festival, el violoncel·lista Victor-Julien Laferrière i la flautista Magali Mosnier, que evidentment tocaran Bach!

Es podran veure les següents projeccions d’enregistraments de Pau Casals com a músic i com a director d’orquestra.

– Suite No. 1 BWV 1066 de J.S. Bach; Assaig i direcció d’orquestra
– Suite núm. 3 Parlant i tocant el violoncel en l’estil acadèmic i a la seva manera; donant classes magistrals.
Altres vídeos: Casals tocant el Trion nº1 de Mendelssohn, dirigint la Simfonia núm. 1 de Beethoven i fragments de El Pessebre.

juliol 12 @ 22:00
22:00 — 23:00 (1h)

Plaça del Tívoli

T'ha agradat? Comparteix-ho!

Auditori Pau Casals
Tradueix