Quartet Gerhard & Pau Codina
QUARTET GERHARD
PAU CODINA, violoncel

Entrada: 20 €

Lluís Castán, violí
Judit Bardolet, violí
Miquel Jordà, viola
Jesús Miralles, violoncel

Pau Codina, violoncel

El Quartet Gerhard neix l’any 2010 influenciat i guiat pel mestratge del Quartet Casals. El quartet prosegueix la seva formació cursant un Màster de Música de Cambra a la Hochschule für Musik Basel amb el prestigiós violinista Rainer Schmidt (Hagen Quartett).
El nom de la formació vol retre homenatge a la figura de Robert Gerhard, alumne d’Arnold Schoenberg i un dels compositors catalans més reconeguts del segle XX.
Flamants guanyadors del premi “El Primer Palau” 2012 i reconeguts per l’emissora Catalunya Música, que considera el quartet nou talent 2013 i li atorga el premi 25 anys de Catalunya Música. Finalistes al prestigiós concurs internacional ICMC Hamburg d’aquest mateix any. També han obtingut el 2n premi a la 76a convocatòria del concurs Permanente de Joventuts Musicals d’Espanya (2011), el 1r premi en el XXIIè Concurs Internacional de Música de Capellades (2011) i el 1r premi Concurs Internacional de Música de Cambra Ciutat de Vinaròs (2010). Així mateix han estat guanyadors del primer premi INJUVE de Música Clássica 2010 i premiats com a The most convincing newcomer esemble 2011 de Joventuts Musicals d’Alemanya dins de l’International Music Campus de Weikersheim.
El Quartet Gerhard ha actuat en diversos festivals nacionals i internacionals com la Schubertíada de Vilabertran, Festival de Torroella de Montgrí, Festival de Música i Danza de Granada i el Festival 3estaciones&musica de la mateixa ciutat. Han sigut artistes residents BUNGE a l’Auditori Ateneu de Banyoles durant l’any 2013.
Pau Codina Masferrer neix a Barcelona l’any 1988. Va iniciar els seus estudis de violoncel als 5 anys, amb la professora Eulàlia Subirà, a l’Escola Municipal de Música de Manlleu. Han estat els seus mestres, Ivan Chiffoleau, Daniel Grosgurin, Peter Thiemann i Louise Hopkins. L’Any 2002 va ser acceptat a la prestigiosa escola Yehudi Menuhin de Londres, i ha cursat els seus estudis de nivell superior a la Guildhall School of Music & Drama, obtenint el titol amb honors. En l’actualitat està cursant un “Solo Artist Diploma” a la Chapelle Musicale Reine Elisabeth de Brussel·les les amb el professor Gary Hoffman. Ha estat becat per la Fundació Pau Casals, i per la Generalitat de Catalunya.

 

Programa del concert:

Quartet op.18 n. 3 en Re Major
L.v. BEETHOVEN (1770-1827)

Quintet per a cordes en Do Major
F. SCHUBERT (1797-1828)

agost 2 @ 22:00
22:00 — 23:00 (1h)

T'ha agradat? Comparteix-ho!

Auditori Pau Casals
Tradueix