Rufaca Folk Jazz Orquestra
Rufaca Folk Jazz Orchestra neix de l’encreuament de dos móns: la música tradicional pirinenca i el jazz.

Hem volgut adaptar per a big band i secció folk les tonades ancestrals de les comarques del Pirineu català, tot respectant-ne l’essència però vestint-les amb els colors i les harmonies pròpies del gènere de la big band.

Per fer-ho, hem aplegat una banda de músics joves de l’Alt Urgell i la Cerdanya, especialistes en instruments propis de la zona i professors de l’Escola Folk del Pirineu, amb una big band integrada per graduats i joves professors dels conservatoris superiors de jazz de Barcelona. Hem afegit, a més, la veu de la Joana Gomila, graduada en Cant Jazz al Superior del Liceu i molt familiaritzada amb la música popular de la seva terra, Mallorca.

El nexe entre tots dos mons és el Sergi Vergés, professor d’Arranjaments de Jazz al Superior del Liceu i un dels arranjadors de big band més reputats del país, i alhora professor de l’Escola Folk del Pirineu i veí d’Arsèguel, al Baridà (Lleida).

Us proposem, doncs, un viatge per les cançons dels nostres padrins i padrines. Cançons guarnides amb nous sons i harmonies però plenes d’amor i respecte per la música d’arrel.

Entrada: 13 €

octubre 6 @ 20:30
20:30 — 21:30 (1h)

T'ha agradat? Comparteix-ho!

Auditori Pau Casals
Tradueix