The Concordia Band
The Concordia Band
Peter J. Haberman, director

The Concordia Band comença el 1899 com una petita agrupació d’entusiastes de la música que desitjaven fer música junts. Més d’un segle després, s’ha convertit en una sofisticada organització reconeguda internacionalment per la seva excel·lència artística.

En concordança amb la seva condició pionera, la banda va ser la primera organització de la universitat a fer una gira, tant de manera local com a l’estranger. La seva primera gira internacional va ser el 1935, quan la banda va viatjar a Noruega per realitzar una sèrie de concerts que van ser molt ben rebuts i van situar la base de la seva reputació, ja reconeguda d’antic, quant a l’excel·lència dels seus viatges i la seva música. Aquesta agrupació ha seguit fent gires i tocant nacionalment i internacionalment en molts festivals i conferències de música de gran prestigi. Aquest maig, The Concordia Band viatjarà a Espanya per participar en els festivals internacionals de música de Granada i Pau Casals.

Els membres de The Concordia Band han assolit importants carreres professionals, així com llocs de professorat en col·legis públics, facultats i universitats per tot el país. Independentment del camp d’estudis escollit, l’experiència de tocar un repertori tan excepcional per a públics tant dins dels Estats Units com a l’estranger es troba entre els records més valuosos per als exalumnes de The Concordia Band.

Programa

– Concert Nº1 per saxofon R. Peterson
– Duende L. Serrano Alarcón
– Fanfare Canzonique B. Balmages
– Firefly R. George
– Georgia on My Mind H. Carmichael
– Lincolnshire Posy P. Aldridge Grainger
– O Magnum Mysterium M. Lauridsen
– The Alcotts C. Ives
– The Lord Bless You and Keep You. Peter C. Lutkin
– The Promise of Living A. Copland/Singleton
– The Stars and Stripes Forever J. P. Sousa
– To Gold in Broadest Blue J. Hagen

Entrada: 12€

maig 15 @ 15:15
15:15 — 16:15 (1h)

T'ha agradat? Comparteix-ho!

Auditori Pau Casals
Tradueix