Trio Pedrell
Entrada: 15 €

Christian Torres, violí
Ferran Bardolet, violoncel

Jordi Humet, piano

Primer premi 24è Concurs Internacional Paper de Capellades

El Trio Pedrell és un grup creat al 2012, els seus integrants són Christian Torres,violí; Ferran Bardolet, violoncel, i Jordi Humet, piano. Han rebut consells i classes magistrals de professors com Wayne-Foster Schmidt, Luis Fernando Pérez, Ralph Gotoni, Claudio Martínez Mehner o Pierre Réach. També orientació artística del violinista i compositor Jordi Cervelló
Tot i ser una formació jove ja han recollit alguns guardons d’importància com el Primer premi en el 24è Concurs Internacional Paper de Capellades, el Primer Premi en el 9è Concurs Internacional de Música de Cambra de Les Corts i el Premi especial del Públic i el 2n Premi del 11è Concurs Internacional de Música de Cambra Montserrat Alavedra i el Premi a la millor interpretació del Concurs, o el Premi de Joventuts musicals que inclou la formació en la Xarxa de Músiques de Catalunya en el Concurs Mirabent i Magrans de Sitges.
Han tocat en sales com la Kammermusiksaal de Leipzig amb gran èxit, l’Auditori Municipal de Terrassa, i participen en el Juliol de Música i Poesia a Balaguer, entre altres. Actualment realitzen estudis de Màster de Música de cambra a la Hochschule für Musik, Theater und Medien Hannover amb el Professor Markus Becker.
Porten el nom de Felip Pedrell per recuperar en la memòria col•lectiva la figura del compositor, musicòleg, editor i etnomusicòleg.

 

Programa del concert

Trio amb piano en Sib Major, KV 502
W. A. MOZART (1756-1791)

Trio op. 8 nº1
D. SHOSTAKOVITX (1906-1975)

Trio op. 65 en Fa menor
A. DVORAK (1841-1904)

 

 

juliol 19 @ 22:00
22:00 — 23:00 (1h)

T'ha agradat? Comparteix-ho!

Auditori Pau Casals
Tradueix