L'aventura de descobrir els instruments d'una cobla

L'aventura de descobrir els instruments d'una cobla

El proper espectacle de l’ Auditori Pau Casals serà de caràcter familiar, i protagonitzat per un tipus de formació musical poc habitual en format infantil.

‘Tututs!’ convida a l’espectador a descobrir les mil i una històries que s’amaguen darrere d’una cobla. En una aventura per a nens i nenes de 0 a 99 anys, amb grans dosis d’humor i amb la participació del públic, la Cobla Bisbal Jove i l’actor David Planas apropen els espectadors als instruments de la cobla. Conjuntament, interpreten un repertori ben variat que ben segur sorprendrà i farà aixecar més d’un de la butaca. I és que amb una cobla es pot tocar gairebé de tot: cançons infantils, jazz, rock, música tradicional…
Basat en una Festa Major, ‘Tututs!’ és un espectacle on tot hi pot passar i on els vilatutusins i les vilatutusines volen fer passar una bona estona a tots els espectadors.
La cobla, com es feia temps enrera, s’ocuparà de tota la música de la festa major que porta la Bisbal Jove als teatres de les poblacions on van. Des d’una processó, les sardanes, el ball de tarda, el gran concert, passant pel ball de nit, les matines, la música DJ, castells de foc, els castellers… tot lligat i dirigit pel gran mestre de cerimònes, David Planas, que intentarà que els músics no es desviïn massa del la serietat que els caracteritza.
La formació va guanyar el premi Capital de la Sardana 2017 en la categoria d’Iniciatives Renovadores.

COBLA BISBAL JOVE ‘Tututs!’
Intèrprets:
Marta León, flabiol i tamborí
Adrià Sánchez i Arnau Planas, tible
Àlex Vila i Josep Bofill, tenora
Berta Gala i Pablo Fernández, trompeta
Pau Feixas, trombó i caixa
Lluís Pons, fiscorn
Joni Ripoll, fiscorn i trombó
Joan Serinyà, contrabaix i dj
Xavi Molina, director musical
David Planas, actor

Dia: Diumenge 7
Lloc: Auditori Pau Casals
Hora: 12 h
Durada aproximada: 1 hora
Preu: 6€

Preu amb descompte: 4 euros (gratuït menors de 3 anys)

Les entrades pel concert a l’ Auditori Pau Casals es poden adquirir a la regidoria de Cultura (La Rambla, 24), al telèfon 977 66 56 84 (de 10 a 14h), a través del portal www.ticketea.com, i al mateix Auditori Pau Casals.

T'ha agradat? Comparteix-ho!

0 comments on “L'aventura de descobrir els instruments d'una cobla

Comments are closed.

Auditori Pau Casals
Tradueix