Se suspèn l’activitat del Temporada durant els propers 15 dies

Se suspèn l’activitat del Temporada durant els propers 15 dies
Atenent les recomanacions rebudes per part de la Generalitat de Catalunya per evitar al màxim les aglomeracions i promoure la prevenció de contagis del coronavirus (COVID-19), l’Ajuntament del Vendrell ha decidit suspendre l’activitat prevista al Teatre Àngel Guimerà, a l’Auditori Pau Casals, i a l’Auditori del Tívoli, durant un període de 15 dies.

Els espectacles que es veuen afectats són el concert de Nerea Bassart Trio del dissabte 7 de novembre, a l’Auditori Pau Casals, i els dos espectacles emmarcats dins el Festival En Veu Alta, “Ocaña, Reina de las Ramblas” del divendres 13 de novembre i “Autoretrato de un joven capitalista espanyol” del dissabte 14 de novembre, ambdós al Teatre Àngel Guimerà.

En el cas del concert de Nerea Bassart Trio es mantindrà sense públic presencial i es podrà seguir en directe per Televisió El Vendrell, el mateix dissabte 7 de novembre, a les 20.30h, des de l’Auditori Pau Casals.Donada aquesta situació, passarem a fer la devolució de l’import de les entrades que havia adquirit per aquests espectacles programats.
En haver-les adquirit a través de la nostre web, el retorn de les entrades serà automàtic. Durant aquesta setmana se li farà una devolució a la mateixa targeta de crèdit, amb la que va realitzar la compra, hi haurà de comprovar a l’extracte de la targeta.
Per qualsevol dubte posem a disposició el telèfon 689 26 97 67, i el correu hola@temporada.cat.

T'ha agradat? Comparteix-ho!

0 comments on “Se suspèn l’activitat del Temporada durant els propers 15 dies

Comments are closed.

Auditori Pau Casals
Tradueix