Northern Cellos

Un quartet de violoncels elèctrics, dissabte a l’Auditori Pau Casals

La programació del Temporada a l’Auditori Pau Casals inicia el proper dissabte, amb un concert que ha despertat molt d’interès, i ho demostra l’èxit en la venda d’entrades. Serà a càrrec de Northern Cellos, un projecte innovador que busca posar en escena els estils més actuals de la música a través de la singular formació del quartet de violoncels i percussió.

Northern Cellos és probablement l’únic quartet de violoncels elèctrics del país i un dels pocs d’Europa. Escortats per un bateria, interpreten medleys (o popurris) de rock, pop, dance i metal. 

Amb “Let’s Rock, Let’s Dance… Let’s Cello!”,  Northern Cellos presenta una proposta refrescant, per a tots els públics, on tothom podrà reconèixer melodies que ens han acompanyat i fet ballar durant els últims anys. Amb un format diferent, ofereixen un espectacle únic capaç d’emocionar el públic amb una balada d’Ed Sheeran per tot seguit fer-lo aixecar de la cadira amb un tema d’Avicii. També es podran escoltar temes de Queen, Michael Jackson, AC/DC, Guns ‘N’ Roses… I molt més!!!

Les entrades per NORTHERN CELLOS estan numerades i tenen un cost de 15 € /12 € (amb descompte). Es poden comprar a través de www.temporada.cat o també de forma presencial a la recepció de l’EMMPAC, els divendres no festius, de 10 a 13h.

Intèrprets:

Anna Caner, Edgar Casellas, Maria de Palol, Pol Farell, violoncels

Joel Riu, bateria

NORTHERN CELLOS     ‘Let’s Rock, Let’s Dance… Let’s Cello’

Dia: Dissabte 27 de febrer

Hora: 20 h   

Preu: 15 euros

Preu amb descompte: 12 euros

T'ha agradat? Comparteix-ho!

0 comments on “Northern Cellos

Comments are closed.

Auditori Pau Casals
Tradueix