Landry

Tornen els espectacles familiars amb la música i diversió de Landry

La programació del Temporada recupera els espectacles de caire familiar, i el primer serà aquest diumenge, a l’Auditori Pau Casals, dedicat als nens i nenes i les seves famílies.

Serà un espectacle de gran qualitat per als més menuts, de la mà d’un dels animadors més reconeguts del país, Landry. Amb un repertori de cançons pròpies, a més de temes i danses infantils de tota la vida, fa que petits i grans no parin de sorprendre’s i de ballar al compàs del ventilador. 

Una mosca desendreçada, una colla d’invents de dubtosa utilitat o uns estris de cuina que es converteixen en instruments són alguns dels elements que formen el paisatge sonor amb cançons alegres, reflexives i surrealistes que ens faran riure i plorar, ballar i escoltar, viure i conviure.

En Landry ens anima a atrevir-nos a qüestionar conceptes com les famílies, el menjar o els rumors, però sobretot ens convida a atrevir-nos a pensar.

Les entrades per LANDRY  tenen un cost de 8 € /6 € (amb descompte), amb entrada gratuïta els menors de 3 anys que no ocupin butaca. Es poden comprar a través de www.temporada.cat o també de forma presencial a la recepció de l’EMMPAC, divendres de 10 a 13h.

LANDRY     ‘Atreveix-te’

Dia: Diumenge 21 de març

Lloc: Auditori Pau Casals

Hora: 12 h    
Durada aproximada: 1 hora i 10 minuts

Preu: 8 euros

Preu amb descompte: 6 euros

Gratuït per als menors de 3 anys, que no ocupin butaca

Intèrprets:

Landry el Rumbero, veu i guitarra

David Torras, baix

Daniel Carbonell, clarinet

Laia Fortià, bateria

T'ha agradat? Comparteix-ho!

0 comments on “Landry

Comments are closed.

Auditori Pau Casals
Tradueix