Joves Intèrprets

Conservatori de Música de la Diputació a Tarragona

Entrada Gratuïta

El Conservatori de Música de la Diputació a Tarragona oferirà un concert amb l’Orquestra Simfònica del Conservatori dirigida per Martí Ferrer i amb l’actuació dels i de les solites Luna Sousa,flauta; Pau Fernández Cester, violoncel i Pau Benlloch Arnau, piano. Intepretaran obres de J.Haydn i W.A.Mozart .

També comptarem amb l’actuació del Grup de percussions del Conservatori dirigit per Francesc Vidagany i que interpretaran obres de Kevin Tuck, Michael Jansen, R. Djawaldi (Arr: F. Carceller) i Rafael Hernández (Arr: Phil Faini).

Finalment, el darrer grup del Conservatori de Música de la Diputació a Tarragona serà el de guitarres dirigits per Albino Tena i amb l’interpretació d’obres de Lou Warde, Isaac Albéniz i Jeremy Sparks.

Alumnes de l’EMMPAC

Escola de Música Municipal Pau Casals.

Preu: 6 euros

L’Escola Municipal de Música Pau Casals del Vendrell oferirà un concert amb el nom de Shalom, cançons que conviden a allargar la mà al veí, a obrir el cor als germans i a fer entre tots un món millor: melodies, caràcters, colors, països, idiomes diferents, per expressar el mateix desig universal de pau.
El concert anirà a càrrec del grup Les tres claus musicals, amb Anna Mañé (violoncel), Roser Urgell (saxo) i Irene Urgell (violí), guanyadores de la Beca Agustí Cohí Grau; i del Cor de Veus Blanques de l’EMMPAC, amb Rosa Bertran (piano), sota la direcció escènica de Natàlia Casasús i la direcció musical de Montserrat Meneses.

Conservatori de música de Vila-seca

Conjunt David Popper i Orquestra Händel

Preu: 6 euros

El Conservatori de Música de Vila-seca oferirà en aquest concert una primera part dedicada als solistes, grups de cambra i conjunt de violoncels David Popper, i una segona part amb l’Orquestra Händel, juntament amb el guanyador del concurs intern “El solista i l’orquestra”, que aquest any es dedica al violí. Interpretaran el Concert per a violí en la menor de Bach i obres dels autors Grieg i Wagner.

Conservatori de música de Cervera

Orquestra Andreví

Preu: 6 euros

L’Orquestra Andreví del Conservatori Professional de música de Cervera, dirigida per Carles Gumí, va néixer l’any 2001 per donar als joves que havien aconseguit un bon nivell musical la possibilitat d’integrar-se a una orquestra feta a la seva mida. En aquesta ocasió, l’Orquestra Andreví, formada per uns 45 músics joves de diferents edats, proposa un programa amb obres dels autors Stamitz, Elgar, Berlioz, Lloyd Webber i Bernstein.

Conservatori de música de la Diputació a Tarragona

Grup de Saxos, Grup de Metalls i Percussió del Conservatori de música de la Diputació a Tarragona

El Conservatori de Música de la Diputació a Tarragona oferirà en aquest concert una primera part amb el Grup de Saxos, amb un repertori variat i atractiu, d’estils molt diferents, fàcils d’escoltar i digerir, mostrant els diferents tipus de saxòfon que el formen, i una segona part amb el Grup de Metalls i Percussió, amb l’objectiu de difondre aquests instruments i aquest tipus de formació, molts cops desconeguda pel gran públic.

Conservatori de Música de la Diputació a Tarragona

El Conservatori de Música de la Diputació a Tarragona ofereix en aquest concert una primera part amb els solistes Pau Fernández (violoncel), Nina Macias (oboè) i Raquel Roldán (viola), i una segona part amb l’Orquestra Simfònica del Conservatori de la Diputació a Tarragona, sota la direcció d’Àlex Sansó, en què es podran sentir peces de bandes sonores de pel·lícules i musicals com Les cròniques de Nàrnia, El fantasma de l’Òpera i Els miserables.

Entrada: 6 €

Pianistes del Conservatori de Música de Cervera

El Conservatori de Música de Cervera ofereix en aquesta ocasió un concert amb una selecció d’alumnes de piano de grau professional del centre. Laura Farré, Mihaela Floruc, Olga Floruc, Lautaro Montt, Sònia Piqué, Gal·la Sisquella i Lídia Soldevila oferiran obres de Beethoven, Chopin, Albéniz i Liszt, entre altres.

Entrada: 6 €

Escola de Música Pau Casals del Vendrell

L’Escola Municipal de Música Pau Casals del Vendrell presenta L’Arlesienne al Vendrell, un concert a càrrec de l’Orquestra de l’EMMPAC-Simfònica del Baix Penedès, sota la direcció de Raúl Lacilla, amb les alumnes premiades a la Beca Agustí Cohí Grau 2017, Bruna Escolà i Gemma Vigo, que interpretaran obres de Bizet, Bartók, Fukushima i Debussy, entre d’altres.

Entrada: 6 €

Conservatori de Música de Vila-seca

El Conservatori de Música de Vila-seca ofereix un concert variat que comptarà amb una selecció representativa d’alumnes avançats de grau professional, grups de cambra i l’actuació de l’Orquestra Händel, creada el 1989 dins del projecte d’orquestres pedagògiques del Conservatori de Vila-seca, una orquestra de caràcter docent.

Entrada: 6 €

Conservatori de música de Cervera

Grup de percussió i Cor del Conservatori de Música de CerveraEl Conservatori Professional de Música de Cervera ofereix en aquest concert un repertori variat del grup de percussió, i un repertori del grup de cant coral que girarà entorn la figura del compositor Francesc Andreví, amb cançons com El Emigrado i Le moment solemnel, i part d’una de les obres de més entitat del compositor: La Missa Solemnis.

Preu: 6 €

Conservatori de Música de la Diputació a Tarragona

La Banda de Grau Professional del Conservatori de Música de la Diputació a Tarragona és una de les assignatures que forma part del currículum dels estudis de música de grau professional. És un projecte pedagògic creat amb la finalitat d’integrar, en un treball conjunt, les diferents famílies d’instruments de vent i percussió, sota la direcció de Rogeli Rodriguez i Jordi Masip.

En aquest concert es podran sentir les obres Maria Teresa Lacruz o La Vereda (pasdoble) d’Óscar Navarro; Rise of the firebird de Steven Reinke; La Storia o Persis de Jacob de  Haan i de John Williams (amb arranjaments de R. Van der Velde) l’obra Hook.

Preu: 6 €

Descobriu el Programa de mà

Auditori Pau Casals
Tradueix