Dissabte comencen els concerts d'agost a l'Auditori

El Temporada continua la seva programació estiuenca, amb un total de 8 concerts: 5 inclosos dins el cicle de ‘Música a la Vila’, i 3 a l’Auditori Pau Casals, que inicien aquest dissabte.

Considerat un dels músics més brillants de la seva generació, Juan Carlos Rodríguez és un pianista que es caracteritza per la seva fidelitat al text i al compositor; posseïdor d’una refinada tècnica pianística al servei de la música. Amb una fabulosa capacitat de visió per interpretar els estils més diversos, les seves interpretacions mostren un gran rigor interpretatiu, alhora que revelen una naturalitat i frescor que fan de cada concert o recital una experiència totalment nova.

dome

Repertori:
Sonata per a piano en mi bemoll major, Hob. XVI: 49, J. Haydn
Sonata per a piano en do major, Hob. XVI: 50, J. Haydn
Variacions i Fuga sobre un tema de Händel en si bemoll major, op. 24, J. Brahms

Les entrades pel concert a l’Auditori Pau Casals es poden adquirir a la regidoria de Cultura (La Rambla, 24), al telèfon 977 66 56 84 (de 10 a 14h), a través del portal www.ticketea.com, i a les taquilles del mateix Auditori.

T'ha agradat? Comparteix-ho!

0 comments on “Dissabte comencen els concerts d'agost a l'Auditori

Comments are closed.

Auditori Pau Casals
Tradueix