Els reconeguts 'Aupa Quartet' portaran la seva innovació a l'Auditori Pau Casals

En ple equador del mes d’agost, el Temporada ha programat 2 concerts, el ‘Música a la Vila’, dimecres 14, i un nou concert a l’ Auditori Pau Casals , el proper dissabte dia 17.

Serà el torn d’un grup internacional, que porta més de nou anys de trajectòria amb cinc gires a la Xina. Són els Aupa Quartet, que destaquen per la seva innovació de la música clàssica i es desmarquen amb un estil propi que ja han pogut mostrar a sales importants d’arreu d’Europa, la Xina i el Brasil.

El quartet de corda clàssic Aupa Quartet parteix del folklore i la música d’arrel per convertir la tradició en temes urbans adaptats a la seva pròpia sonoritat.
Cada gira, cada trobada, cada viatge és una oportunitat per aprendre d’altres cultures, de les seves tradicions, els seus ritmes i els seus sabors. És en aquests intercanvis on Aupa Quartet s’inspira per a la creació d’un nou treball amb elements de cultures distants, on cada composició està pensada per transportar el públic a una atmosfera diferent.
Públic i quartet es donen la mà per emprendre un viatge musical al voltant del món, com si es tractés d’una pel·lícula.

Intèrprets:
Asier Suberbiola, violí
Felipe Escalada, viola
Uri Català, violoncel
Pere Nolasc Plana, violí

Les entrades pel concert a l’ Auditori Pau Casals es poden adquirir a la regidoria de Cultura (La Rambla, 24), al telèfon 977 66 56 84 (de 10 a 14h), a través del portal www.ticketea.com, i a les taquilles del mateix Auditori.

AUPA QUARTET ‘Travelling’
Dia: Dissabte 17 d’agost
Lloc: Auditori Pau Casals
Hora: 20.30 h
Entrada: 13 €
Entrada amb descompte: 10 €

T'ha agradat? Comparteix-ho!

0 comments on “Els reconeguts 'Aupa Quartet' portaran la seva innovació a l'Auditori Pau Casals

Comments are closed.

Auditori Pau Casals
Tradueix