La coneguda Pavvla, en concert, aquest dissabte a l'Auditori Pau Casals

Considerada com una de les artistes emergents i amb més projecció de casa nostra, Pavvla s’ha convertit en la veu de tota una generació. Després de posicionar-se com una de les noves i més importants propostes indie de l’actualitat amb el seu disc de debut «Creatures» (2016), ara presenta «Secretly hoping you catch me looking» (2018), un segon àlbum en el qual deixa de banda la nostàlgia i la ingenuïtat, per agafar la bandera de la provocació i una actitud molt més gamberra, amb un directe explosiu a la vegada que intimista, en què segueix demostrant perquè la seva proposta ha estat aclamada arreu.

Amb prop d’un centenar de concerts a les espatlles al nostre país i a l’estranger, i amb articles a mitjans de renom com la NPR americana o la BBC anglesa, PAVVLA actua als principals festivals de casa nostra i compta amb milers d’escoltes a les plataformes de streaming.
Paula Jornet, Pavvla, ha estat una les de actrius que ha protagonitzat la sèrie ‘La Riera’, de TV3, feina que li ha permès fer realitat el seu somni de poder editar 2 CD’s.

Les entrades pel concert a l’ Auditori Pau Casals es poden adquirir a la regidoria de Cultura (La Rambla, 24), al telèfon 977 66 56 84 (de 10 a 14h), a través del portal www.ticketea.com, i a les taquilles del mateix Auditori.

PAVVLA ‘Secretly hoping you catch me looking’
Dia: Dissabte 24 d’agost
Lloc: Auditori Pau Casals
Hora: 20.30 h
Entrada: 13 €
Entrada amb descompte: 10 €

Secretly hoping you catch me looking

T'ha agradat? Comparteix-ho!

0 comments on “La coneguda Pavvla, en concert, aquest dissabte a l'Auditori Pau Casals

Comments are closed.

Auditori Pau Casals
Tradueix