Mónica Green 30 anys & The Project Soul

Aquest cap de setmana s’estrena la nova programació del Temporada, amb un total de 24 espectacles, que s’allargaran fins al juny.
El primer és aquest dissabte, a l’ Auditori Pau Casals, a l’hora habitual (20,30h). Després de 30 anys residint a Catalunya, Mónica Green presentarà el seu nou espectacle, “Project Soul”, una recopilació de temes de Soul, Blues, i R&B, dels principals èxits de la música negra dels seixanta, setanta i vuitanta que han passat a la història i que formen part de la seva vida.


Des dels seus inicis, Mónica Green ha estat present en nombrosos escenaris i mitjans de comunicació internacionals. De gira per Espanya, sent membre del grup femení amb més repercussió internacional “El show The Supremes”, va conèixer Barcelona lloc del que es va enamorar i en el qual viu des de llavors. Aquí va trobar una atracció especial pel nostre país i el va escollir per començar en solitari. El seu primer LP com a solista va veure la llum el 1988 sota el nom de SoulShoes i, posteriorment, va iniciar una llarga trajectòria amb diferents discs publicats.
Amb una posada en escena espectacular, la banda transmet al públic tota l’energia del seu directe, formant la millor banda de música negra del país.

Intèrprets:
Mònica Green, veu
Marc Sort, saxo
Javi Mur, guitarra elèctrica
Isaac Coll, baix elèctric
Pere Foved, bateria
Fredy Wort, teclat

Per comprar les entrades, cal adreçar-se al web www.temporada.cat, o bé a la regidoria de Cultura (La Rambla, 24).

Dia: Dissabte 1 de febrer
Lloc: Auditori Pau Casals
Hora: 20.30 h
Preu: 17 euros
Preu amb descompte: 13 euros

T'ha agradat? Comparteix-ho!

0 comments on “Mónica Green 30 anys & The Project Soul

Comments are closed.

Auditori Pau Casals
Tradueix