Clara Peya

Aquest cap de setmana arriba un plat fort de la programació del Temporada, a l’Auditori Pau Casals. La pianista i compositora Clara Peya, una de les creadores més originals i úniques dels darrers temps en l’escena musical del país, presenta el seu nou treball discogràfic ‘Estómac’. Un viatge musical i visceral a la recerca de l’amor en la seva essència més bàsica en el qual combina els sons del jazz, el rap, el pop i l’electrònica, per continuar amb un manifest feminista on busca desconstruir la idea de l’amor romàntic, iniciat amb el seu anterior disc ‘Oceanes’.

És energia i sentiment en estat pur, sense deixar de banda el crit i el compromís amb la llibertat. Una personalitat artística contagiosa i torrencial que en directe es despulla, es transforma i s’escampa per tot l’escenari i més enllà. Tretze cançons per construir ponts entre el cor i les entranyes.

Clara Peya ha aconseguit una biografía frenètica que transita entre la música, el teatre i l’activisme i que el passat 2019 va ser reconeguda amb el Premi Nacional de Cultura i amb el galardó a Millor disc de l’any per la crítica dels Premis Enderrock per ‘Estómac’.

Per comprar les entrades, cal adreçar-se al web www.temporada.cat, o bé a la regidoria de Cultura (La Rambla, 24).

Intèrprets:
Clara Peya, piano
Magalí Sare, veu
Vic Moliner, baix elèctric
Andreu Moreno, bateria
Dídak Fernández, bateria i electrònica

Dia: Dissabte 15 de febrer
LLoc: Auditori Pau Casals
Hora: 20.30 h
Preu: 17 euros
Preu amb descompte: 13 euros

T'ha agradat? Comparteix-ho!

0 comments on “Clara Peya

Comments are closed.

Auditori Pau Casals
Tradueix