Jazz a l'Auditori

Mónica Green 30 anys & The Project Soul

Preu: 17 €

Després de 30 anys residint a Catalunya, Mónica Green presenta el seu nou espectacle, “Project Soul”, una recopilació de temes de Soul, Blues, i R&B, dels principals èxits de la música negra dels seixanta, setanta i vuitanta que han passat a la història i que formen part de la seva vida.

Des dels seus inicis, Mónica Green ha estat present en nombrosos escenaris i mitjans de comunicació internacionals. De gira per Espanya, sent membre del grup femení amb més repercussió internacional “El show The Supremes”, va conèixer Barcelona lloc del que es va enamorar i en el qual viu des de llavors. Aquí va trobar una atracció especial pel nostre país i el va escollir per començar en solitari. El seu primer LP com a solista va veure la llum el 1988 sota el nom de SoulShoes i, posteriorment, va iniciar una llarga trajectòria amb diferents discos publicats.

Amb una posada en escena espectacular, la banda transmet al públic tota l’energia del seu directe, formant la millor banda de música negra del país.
Després de 30 anys residint a Catalunya, Mónica Green presenta
el seu nou espectacle, “Project Soul”, una recopilació de temes.

Intèrprets
Mònica Green, veu
Marc Sort, saxo
Javi Mur, guitarra elèctrica
Isaac Coll, baix elèctric
Pere Foved, bateria
Fredy Wort, teclat

Big Band Escola Músics & Carme Canela

La Big Band Escola Músics és una orquestra de jazz formada per una vintena de músics, tots alumnes del centre i d’edats molt variades, composta per quatre trompetes, quatre trombons, cinc saxos, tres clarinets, flauta travessera, bateria, piano, guitarra i baix, sota la direcció de Víctor Verge.

En aquesta ocasió oferirà un concert en homenatge a la música brasilera i a un dels seus compositors més destacats: Antonio C. Jobim, i ho farà amb una gran especialista del gènere i una de les veus més importants i reconegudes del panorama del jazz actual, la cantant Carme Canela.

Preu: 10 euros

Los Saxofonistas Salvajes

Intèrprets
Dani Nel·lo, saxo tenor
Pere Miró, saxo baríton
Dani Baraldés, guitarra
Héctor Martín, guitarra
Anton Jarl, bateria
Matías Míguez, baix
Albert Sabater, percussió

Preu: 15 euros

Aquest projecte sorgeix de la trobada entre Dani Nel·lo i els anomenats “Saxofonistes Salvatges”, creadors d’un llenguatge musical a través del saxo que va marcar la història de la música del segle XX. Nel·lo recull la veu dels saxofonistes que van iniciar i continuar aquest llenguatge visceral i salvatge. En la gira d’aquest nou álbum, versiona temes d’alguns dels seus herois musicals, com ara Arnett Cobb, Noble Watts o Red Prysock. Tant els més coneguts com els més anònims, tant en separat com en conjunt, aquests saxofonistes varen conformar un fenomen únic i insòlit.

Ronald Baker Quintet

Intèrprets
Ronald Baker, trompeta i veu
Toni Solà, saxo tenor
Gerard Nieto, piano
Ignasi González, contrabaix
Xavi Hinojosa, bateria

Preu: 15 euros

El trompetista i cantant Ronald Baker ha protagonitzat una carrera artística que ha merescut l’admiració del públic i els elogis de la crítica especialitzada. És responsable d’una discografia que mostra de forma evident el seu talent com a trompetista i la seva gran qualitat com a cantant.
Baker és avui un jazzman que ha actuat en els escenaris més prestigiosos del circuit internacional, on públic de tot el món l’ha vist actuar defensant els seus propis projectes com a líder, en col·laboració amb altres importants protagonistes del jazz actual. Un músic sempre sorprenent que encara té molt a dir en el jazz dels nostres dies.

The Black Barbies

Intèrprets
Dsiree Diouf, veu
Noè Escolà, saxo
Aurora Arenare, trombó
Oriol Riart, guitarra
Jose López, contrabaix
Guillem Arnedo, bateria

The Black Barbies és una innovadora proposta musical que ofereix una barreja poderosa de música negra (jazz, swing, soul, pop i funk) interpretada sota una perspectiva contemporània molt personal.
El seu estil és producte de la conjura dels seus components, figures emblemàtiques de l’escena musical de Barcelona.
El grup neix el 2015 amb la idea de llançar una proposta directa i intemporal, una invitació que connecti amb qualsevol persona en qualsevol lloc del món. The Black Barbies presenta un directe enèrgic i una posada en escena inusual i inoblidable que genera una festa i incita a ballar swing, lindyhop, rock & roll o el que el cos demani.

Barcelona Big Blues Band feat. Dani Nel·lo

La Barcelona Big Blues Band és una banda de rhythm-and-blues que, sota la direcció del contrabaixista Ivan Kovacevic, agrupa un grup de bons músics que creen un so enèrgic, salvatge i alhora sofisticat.
Dani Nel.lo, saxofonista barceloní amb una llarga trajectòria, s’uneix a aquesta formació amb la qual aconsegueix una energia i una elegància que transporten el públic a una altra època, fent-lo gaudir de la mateixa manera que ho fan ells, amb tota la seva ànima.

Dani Nel·lo, saxo tenor
Ivan Kovacevic, contrabaix i direcció
Duska Miscevic i Ignasi Poch, saxo alt
Pol Prats i Artem Zhuliev, saxo tenor
Núria Vitó, saxo baríton
Jaume Torné i Víctor Verges, trompeta
Pere Masafret i Igor Kossenkov, trombó
Héctor Martín, guitarra
Federico Mazzanti, piano
Martí Elias, bateria

Entrada: 15 €

Saphie Wells & The Swing Cats

Saphie Wells & The Swing Cats presenten un repertori de swing recordant temes clàssics del jazz en format acústic i original. Amb la càlida i melodiosa veu de Saphie Wells, acompanyada de tres grans instrumentistes, la formació repassa a l’estil més pur dels anys trenta i quaranta temes d’artistes com Duke Ellington, George Gershwin, Jimmy McHugh i Dorothy Fields, entre d’altres.

Saphie Wells, veu
Joan Subirats, saxo
Marc Masagué, guitarra
Alejandro “Wassylli” Granados, contrabaix

Entada: 13 €

Giulia Valle Ensemble

Giulia Valle és bandleader, compositora, arreglista i contrabaixista. De context tant clàssic com modern, és un imparable prodigi musical. Només els artistes elegits demostren la capacitat i la potència per deixar una empremta tan personal en cadascun dels seus projectes, de vegades salvatge, de vegades com una carícia; sempre lliure, intensa, fina, desafiant i imprevisible.
Reprenent el fil del seu conegut Giulia Valle Group, banda que va situar la contrabaixista com un dels músics més emblemàtics de l’escena europea actual, Giulia Valle ens presenta la seva ensemble, envoltada de músics de primer nivell.

Giulia Valle, contrabaix
David Pastor, trompeta
Martí Serra, saxo soprano i saxo tenor
Vicent Pérez, trombó i efectes
Miguel Pintxo Villar, saxo alt
Roger Mas, piano
Dani Domínguez, bateria

Entrada: 15 €

Reunion Blues

Gerard Nieto Reunion Three

Aquest projecte liderat per Gerard Nieto presenta el seu primer treball discogràfic, “Reunion Blues”, enregistrat a l’Auditori Pau Casals. És la fórmula de trio amb piano, guitarra i contrabaix encetada cap al 1940 pel Nat King Cole Trio, a la qual aquestes tres primeres figures del nostre panorama musical tenen l’encert de donar continuïtat.
Inclou un repertori agradabilíssim, integrat majoritàriament d’estàndards i clàssics del gènere.

Gerard Nieto, piano
Kike Angulo, guitarra
Pere Loewe, contrabaix

Entrada: 10 €

Ray Gelato’s Enforcers

Ray Gelato manté viva la tradició dels grans showman del jazz dels anys 40 i 50. Les seves interpretacions d’arranjaments originals sobre composicions de la gran era del swing han marcat un abans i un després en la concepció actual d’aquest estil clàssic.

El so ampli del seu saxo tenor, unit al seu estil com a cantant, i la seva condició de showman, fan d’aquest músic un dels principals referents de la música swing en els nostres dies.

Ray Gelato, veu i saxo tenor
Gunther Kurmayr, piano
Ivan Kovacevic, contrabaix
Martí Elias, bateria

Preu: 13 €

Chicuelo + Mezquida

Guanyador del Goya, brillant com a solista o com a soci de Poveda i Duquende, un escollit: pocs compositors i guitarristes ha donat el flamenc, tan sòlids i influents com Juan Gómez, Chicuelo.

Marco Mezquida, músic total, rotund, creador d’un pianisme únic, que s’enriqueix en la diversitat, que no ha parat de sorprendre des de la seva irrupció en l’escena europea.

Encreuament de camins de dues personalitats artístiques tan nítides com dúctils. Una intersecció marcada per l’autenticitat, l’admiració mútua i l’entrega absoluta a la música.

Preu: 15 €

Eva Fernández Group – That Darnkess

La veu d’Eva Fernández sona lleugera vivaç i les seves interpretacions al saxo són desafiants des del principi al final. Talent i complicitat, joventut i experiència: That Darkness emociona, reelabora clàssics i busca el camí per a crear els que ho seran. Acompanyada per la sòlida banda que lidera David Pastor juntament amb Josep Lluís Guart, Pere Fovedi Miquel Àngel Cordero, ha aconseguit un àlbum sorprenentment ric, que combina fluids ritmes amb sòlids beats, aires brasilers, brillants solos i tòrrides balades

Eva Fernández, veu i saxo
David Pastor, trompeta
José Luis Guart, teclat
Pere Foved, bateria
Miquel Àngel Cordero, contrabaix

Entrada: 15 €

Eri Yamamoto Trio

La pianista japonesa Eri Yamamoto ha merescut ser considerada una de les pianistes més originals del jazz d’avui. El seu estil amb el piano és singular i la seva capacitat com improvisadora està carregada de frescor i espontaneïtat.

Eri Yamamoto, piano
Masa Kamaguchi, contrabaix
David Xirgu, bateria

Entrada: 15 €

Susana Sheiman – Open Gate

Open Gate, és una formació que es caracteritza per la llibertat i flexibilitat que els membres que la composen consegueixen en els directes, d’aquí el nom “Porta oberta”

Liderats per la cantant Susana Sheiman, qui s’ha guanyat un espai únic en el Jazz actual, gràcies a la seva poderosa veu i la seva personalitat escènica.

En presentaràn el seu darrer treball “Open Gate” enregistrat a l’Auditori Pau Casals.

Susana Sheiman, voz
Toni Solà, saxo tenor
Artur Regada, contrabajo
Xavier Algans, piano
Caspar Saint-Charles, bateria

Entrada: 12 €

Lluís Capdevila – Diàspora

Presentació CD

DIASPORA és el seu àlbum debut en el món del jazz. Música que el pianista Lluís Capdevila ha escrit inspirat-se en les vivències dels últims vuit anys a Nova York. El nom intenta fer una referència a la generació de joves nascuts als anys vuitanta, que avui es troben dispersats pel món buscant oportunitats laborals

Lluís Capdevila, piano
Petros Klampanis, contrabaix
Luca Santaniello, bateria

Entrada: 12 €

Concert d’orgue

Església Parroquial del Vendrell

Entrada: 6 €

MAR VAQUÉ MUR, orgue

La venta d’entrades es farà a la mateixa església mitja hora abans de començar el concert

Auditori Pau Casals
Tradueix